Witaj w E-Sklepie

Jest nam bardzo miło powitać Cię w przestrzeni internetowej Fundacji FAZA! Jeśli do nas trafiłeś, to znaczy, że nie jest Ci obojętne gdzie i jakie produkty kupujesz. Od samego początku istnienia Fundacji przyświeca nam jedna idea — walka o lepsze jutro naszej planety, dlatego w swojej ofercie posiadamy jedynie wyselekcjonowane produkty i kosmetyki ekologiczne, bezpieczne dla środowiska o wysokiej jakości wykonania. Pamiętaj, że nasz e-sklep to nie tylko produkty zero waste! Możesz u nas znaleźć również prawdziwe perełki vintage i PRL! Szukasz modnego płaszcza? Retro butów? A może stylowych dodatków do wnętrza? Kupując u nas, dajesz drugie życie niechcianym rzeczom!

Dla nas środowisko ma znaczenie - jeśli otrzymasz swoje zakupy zapakowane w szary papier, starą mapę, czy czyste pudełko po butach wiedz, że wykorzystaliśmy do wysyłki wtórnie materiały, które najczęściej traktowane są jako niepotrzebne śmieci. Głęboko wierzymy, że wielkie rzeczy, zaczynają się od małych kroczków.